Yhteystiedot

Fysioterapeutti
Lymfaterapeutti
Anne Rapola
Viipurintie 36
13210 Hämeenlinna

040 758 1902

fysioterapeutti.rapola@gmail.com

Toimitilani sijaitsee Hätilässä Ossin Pullan kanssa samassa talossa, 2.kerroksessa. Käynti viereisestä ovesta tai takapihalta, jossa myös hissi.

Parkkeeraus: Talon takana 2 asiakaspaikkaa (merkitty "Fysioterapia"-kyltillä. Talon edessä kiekkopaikkoja ja sivukaduilla parkkitilaa.

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:107781 kpl

Facebook-kuulumisiani

Minä olen!

Olen valmistunut fysioterapeutiksi Tampereella vuonna 1999.

Työkokemusta olen kartuttanut yksityisissä kuntoutuslaitoksissa, yksityisellä lääkäriasemalla ja kunnallisissa terveyskeskuksissa. Lisäksi olen toiminut fysioterapia-alan yrittäjänä valmistumisestani lähtien, välillä osa-aikaisesti ja tällä hetkellä päätoimisesti.
Erilaista työkokemusta on kertynyt lisäksi KooVeen (Tampere) naisten salibandyn liigajoukkueen fysioterapeuttina vuosina 2007-2012. Pyrin lisäkouluttamaan itseäni mahdollisimman paljon. 

Yksi kiinnostava aluevaltaus on kinesioteippaus. Kinesioteippauskokemusta on omien vastaanottoasiakkaiden lisäksi kertynyt huimasti salibandyliigapelaajien kanssa työskennellessä ja muutamilla terveysalan messuilla, joilla olen ollut edustamassa Arixin-kinesioteippimerkkiä.

Syksyllä 2014 valmistuin lymfaterapeutiksi  intensiivisen opintojakson jälkeen - lue lisää lymfaterapiasta 
TÄÄLTÄ