Yhteystiedot

Fysioterapeutti
Lymfaterapeutti
Anne Rapola
Aulangontie 35
13210 Hämeenlinna

040 758 1902

fysioterapeutti.rapola@gmail.com

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:68857 kpl

Facebook-kuulumisiani

Ammattitaitoinen fysioterapeutti palveluksessasi!

Tarjoan fysioterapia-, lymfaterapia- akupunktio-, hieronta- ja kinesioteippauspalveluita. Ammattitaidolla ja asiakaslähtöisesti vuodesta 1999. 

Toimin Aulangontiellä viihtyisissä Fysian tiloissa. Olen paikalla sopimuksen mukaan, myös ilta-aikoja.


Nettiajanvaraukseen pääset 
TÄSTÄ


Lämpimästi tervetuloa!

Huom! Muutan uusiin viihtyisiin toimitiloihin elokuun 2020 lopussa. Uudet toimitilat sijaitsevat vain kilometrin päässä nykyisistä ja uusi osoite on Viipurintie 35-37, Hämeenlinna. Toimitilat sijaitsevat katutasossa ja pihassa on hyvin paikoitustilaa. Lämpimästi tervetuloa!


Pandemia-tiedote 2.7.2020

Jos kärsit flunssan kaltaisista oireista, peruutathan aikasi. Sairastuessasi voit poikkeuksellisesti pandemia-aikana peruuttaa aikasi veloituksetta hyvin lyhyellä varoitusajalla. Huomioithan, että hakeutuessasi asiakkaaksi tulee myös lähipiirisi olla täysin oireeton. Luonnollisesti työskentelen itse täysin terveenä ja pidän hyvää huolta hoitotilan siisteydestä ja käsihygieniasta.

Vastaanotolleni on helppo tulla! Toimitilani sijaitsevat katutasossa ja lähimmälle bussipysäkille on muutama kymmenen metriä. Omalla autolla liikkuville löytyy paikoitustilaa yrityksen pihasta tai lähikadun varresta.Hämeenlinnan rautatieasema sijaitsee kävelymatkan päässä.