Yhteystiedot

Fysioterapeutti
Lymfaterapeutti
Anne Rapola
Aulangontie 35
13210 Hämeenlinna

040 758 1902

fysioterapeutti.rapola@gmail.com

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:46664 kpl

Facebook-kuulumisiani

Ajanvarausjärjestelmän tietosuojaseloste

Henkilötietolaki (523/1999) 10§ ja 24§ Laadittu: 19.05 2018

1.REKISTERIN PITÄJÄ

Tmi Anne Rapola
Y-tunnus 1535422-3
Aulangontie 35, 13210 Hämeenlinna
Puh. 040-7581902
 fysioterapeutti.rapola@gmail.com

2.YHTEYSHENKILÖ REKISTERIÄ KOSKEVISSA ASIOISSA

Anne Rapola
Aulangontie 35, 13210 Hämeenlinna
Puh. 040-7581902

3.REKISTERIN NIMI

Ajanvarausjärjestelmä

4.HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN TARKOITUS

Järjestelmän tarkoituksena on mahdollistaa sähköinen ajanvaraus. Asiakas voi varata ajan vaihtoehtoisesti myös puhelimitse tai käymällä paikan päällä.

5.REKISTERIN TIETOSISÄLTÖ

Varaajan nimi, yrityksen nimi (vapaaehtoinen tieto), puhelinnumero, sähköpostiosoite, varauspäivä- ja  aika, vapaaehtoinen lisätietosarake.

6.SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET

Henkilöt ilmoittavat itse tietonsa varausta tehdessä tai antavat ne paikan päällä.

7.TIETOJEN SÄÄNNÖNMUKAISET LUOVUTUKSET

Tietoja ei luovuteta.

8.TIETOJEN SIIRTO EU:n TAI ETA:n ULKOPUOLELLE

Tietoja ei siirretä EU:n TAI ETA:n ulkopuolelle.

9.REKISTERIN SUOJAUKSEN PERIAATTEET

Järjestelmänä käytetään suomalaista Noteshot e-varaustietojärjestelmää, joka käyttää suojattua (https) tiedonsiirtoa. Tietoihin ei ole pääsyä EU:n ulkopuolelta. ATK-laitteet (tablettitietokone ja kannettava tietokone, joilla rekisteriä käytetään on suojattu salasanoilla, jotka ovat vain rekisterin pitäjän tiedossa.

Rekisteristä poistetaan puolen vuoden välein vanhat varaustiedot. Asiakkaan nimi ja puhelinnumero on saatettu tallentaa kyseisen ohjelman asiakaskansioon, näitä tietoja ei poisteta ilman erillistä pyyntöä. Asiakkaalla on mahdollisuus pyytää poistamaan kaikki itseään koskevat tiedot ilmoittamalla pyyntö osoitteeseen fysioterapeutti.rapola@gmail.com.

10.TARKASTUSOIKEUS

Asiakkaalla on oikeus tarkastaa itseään koskevat tiedot. Tarkastusta koskevat kyselyt osoitetaan sähköpostiin fysioterapeutti.rapola@gmail.com.

11.OIKEUS VAATIA TIEDON KORJAAMISTA

Rekisterin pitäjän on ilman aiheetonta viivytystä oma-aloitteisesti tai rekisteröidyn vaatimuksesta oikaistava, poistettava tai täydennettävä rekisterissä oleva, käsittelyn kannalta virheellinen, tarpeeton, puutteellinen tai vanhentunut henkilötieto (henkilötietolaki 29§). Rekisteröidyllä on oikeus vaatia tiedon korjaamista. Korjauspyyntö tehdään kirjallisesti osoitteeseen fysioterapeutti.rapola@gmail.com.

12.MUUT HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYYN LIITTYVÄT OIKEUDET

Tietoja käytetään vain varaustoiminnan suorittamiseen ja asiakassuhteen ylläpitoon. Tietoja ei käytetä tai luovuteta markkinointiin.