Akupunktio

 

Samoin kuin fysioterapia, myös akupunktiohoidot aloitetaan keskustelemalla hoidettavasta vaivasta. Sen perusteella päätän neuloituksen eli käytettävien neulojen määrän ja asettelun. Omissa hoidoissani yhdistelen, sekä kiinalaisten käyttämiä akupisteitä, että länsimaisen lääketieteen ajattelua ja tutkimukseni perusteella löytyviä kipupisteitä.


Annan akupunktiohoitoa tuki- ja liikuntaelinvaivoihin, kuten niska-, selkä- ja nivelsärkyyn. Yhtä yleisiä hoidettavia vaivoja ovat päänsärky, migreeni ja tulehdukselliset kiputilat.  Yhdistän monesti akupunktioon kinesioteippauksen, joka tukee ja jatkaa hoitoa kotona. 


Akupunktiossa käydään yleensä sarjana kolmesta viiteen kertaa peräkkäin viikon välein. Tämän jälkeen tapauskohtaisesti haetaan asiakkaalle sopiva ylläpitoväli, joka vaihtelee muutamasta viikosta jopa kuukausiin.

 

Hoitoaika on noin 45minuuttia, josta neulat varsinaisesti ovat puolisen tuntia lihaksissa. Käyttämäni neulat ovat yksittäispakattuja steriilejä kertakäyttöneuloja, jotka hävitetään asianmukaisesti hoidon jälkeen.

 

Tervetuloa kokeilemaan kokonaisvaltaista ja rentouttavaa hoitomuotoa!

 

Tervetuloa

 

Koe kokonaisvaltainen ja rentouttava akupunktiohoito!